Business-2-Business
Mediation

De bedrijven in kwestie

Bij business-2-business mediation draait alles om conflicten & geschillen tussen bedrijven, leveranciers en/of afnemers. Veel voorkomende kwesties hierbij zijn:

  • Verschil van inzicht over contractafspraken / algemene voorwaarden
  • Kwaliteit van producten en/of diensten
  • Voorwaarden bij fusie, overname of reorganisatie
  • Niet nakomen van afspraken

SNELHEID VAN OPLOSSEN

Kans op imagoschade, afhankelijkheid van product of dienst, kosten van een proces. Een diversiteit aan belangen zorgt ervoor dat de oplossing snel moet komen. Snelheid is één van de vele voordelen als jullie kiezen voor mediation.

Daarnaast combineren wij mediation met onder andere procesmanagement & HR-advies. Doordat wij het "reilen en zeilen" binnen organisaties begrijpen kunnen wij vaak sneller tot de kern van de zaak komen. Waar niet goed functionerende processen zorgen voor de oorzaak van kwesties kunnen wij zelfs nazorg verlenen door deze voor jullie te herschrijven.

"THE WINNER TAKES IT ALL"

Het grootste voordeel van mediation blijft dat jullie samen tot een oplossing komen. Hierdoor zijn er geen verliezers zoals dit bij een rechterlijke uitspraak het geval zou zijn. Samen de winst pakken, dat is waar het uiteindelijk om draait! Gaan jullie voor winst? Neem contact op om jullie kwestie vrijblijvend en vertrouwelijk te bespreken. Hopenlijk zitten we dan volgende week al aan tafel!