Familieconflicten & burenruzies

Heb jij een conflict met jouw buren, een familielid of iemand anders in jouw directe omgeving? Komen jullie er samen niet (meer)uit? Jullie ruzie kost op dit moment veel te veel energie en slapeloze nachten. Probeer elkaar niet te ontwijken en ga samen in gesprek. Wij staan klaar om jullie hierin te begeleiden. Tijd om tot elkaar te komen?!

Onderneem actie

Het feit dat jullie er samen niet uit kunnen komen is niet zomaar. Vaak is er sprake van een opeenstapeling van onuitgesproken irritaties en/of kleine kwesties. Bedekt met "de mantel der liefde" in de angst de ander te kwetsen. Uiteindelijke is er toch een druppel geweest die de emmer deed overlopen.

Hoe dichter iemand bij je staat, des te heftiger de emoties bij een conflict. Hierdoor is het direct ook moeilijker om er samen uit te komen. Emoties kunnen zelfs zo hoog oplopen dat er kans is op gezondheidsproblemen. Het ondernemen van actie is dus ook belangrijk om verstrekkende gevolgen tegen te gaan.

"De emmer moet leeg"

Hoewel het conflict onstaan is door "die ene druppel" moet, om het echt op te lossen, de emmer leeg. Wij helpen jullie dit op een respectvolle manier te doen zodat jullie elkaar (weer) gaan begrijpen. Waar nodig maken jullie afspraken die wij voor jullie op papier zetten als hier behoefte toe is.

Wacht niet langer en neem de eerste stap door ons in te schakelen. Wij regelen en begeleiden de rest van het proces zodat jullie straks weer met een gerust hart kunnen slapen.