Bemiddeling bij relatieproblemen

ZIJN ER NOG EERLIJKE & OPRECHTE GESPREKKEN?

Zit jullie relatie momenteel helemaal vast? Blijft het op dit moment bij oppervlakkige gesprekken, schiet de vlam direct in de pan bij een serieus onderwerp, vinden gesprekken alleen nog maar op het scherm van een mobiele telefoon plaats?

Tijd om weer eens echt met elkaar in gesprek te gaan en te bepalen hoe jullie verder willen gaan!

De keuze: EEN TOEKOMST SAMEN OF ALLEEN?

Samen verder of alleen? Vaak is dat besluit nog niet genomen als je voor de eerste keer het internet op gaat om te kijken welke externe mogelijkheden er zijn om jullie te helpen. Is dit überhaubt een beslissing die door jou alleen genomen moet/kan worden? Samen de verantwoordelijkheid nemen om achter het antwoord op deze vraag te komen is natuurlijk veel prettiger.

Wij helpen jullie het antwoord op deze vraag samen te ontdekken. Samen de richting bepalen als het gaat om de keuzes "vechten" (relatietherapie) of "vluchten" (scheiden). Eenmaal een keuze gemaakt staan wij nog steeds klaar om jullie te begeleiden.

HOE NU VERDER?

Gaan jullie ervoor? Dan helpen wij communicatie, wederzijds begrip en vertrouwen in elkaar te herstellen. Hiermee ontstaat weer een goede basis richting een gezamelijke toekomst. Kiezen jullie om zonder elkaar verder door het leven te gaan? Dan helpt Mediation bij scheidingen om op een respectvolle manier uit elkaar te gaan. De makkelijke weg bestaat in dit geval helaas niet en samen moet er tot een oplossing gekomen worden. Gelukkig hoeven jullie er niet alleen voor te staan! Neem daarom ook snel contact, des te sneller kunnen wij hulp bieden.