Kindercoachpraktijk Faith

De belangen en behoeften van kinderen centraal stellen, daarvoor ben je bij kindercoachpraktijk Faith aan het goed adres. Bij scheidingen brengen wij ouders vaak met deze kindercoach in contact doordat dit voor kinderen vaak een erg emotionele gebeurtenis zijn. Een expert op dit gebied, ook voor kinderen van ouders die niet uit elkaar gaan.

Lees verder

Blue Sky Mediators

Blue Sky Mediators is een landelijk samenwerkingsverband tussen mediators, misschien kennen jullie het van Radio 1? Gezamelijk proberen wij mediation meer bekendheid te geven in Nederland en maken wij gebruik van elkaars kennis en kunde. Ook verzorgt Blue Sky Mediators onze IT-systemen als het gaan om online dossier beheer .

Lees verder

The Noble Art

Hank Rijpsma van de "The Noble Art" is het creatieve brein achter ons logo, de huisstijl, reclame uitingen en ga zo nog maar even door. Snelheid, klanttevredenheid en creativiteit kenmerken Hank in zijn samenwerking. Voor een grafisch vormgever of creative DTP-er hoef je dus niet verder op zoek.

Lees verder

Relatiestress

Familiemediator Lennard Zwaard maakt onderdeel uit van het team zelfstandigen die samen de nationale advieslijn voor scheidingen en relatieproblemen vormen. Op zoek naar een professional die naar je wil luisteren & onafhankelijk kan advies kan geven? De lijnen van Lennard en zijn collega's staan voor jou open!

Lees verder